Historier fra Babysits fellesskapet

Som alenefar, så jeg etter en fleksibel barnevakt som kunne passe datteren min når jeg jobbet seint, eller kanskje skulle noe på kveldstid. Før Babysits, måtte jeg ty til kostbare alternativer som profesjonelle barnevakter gjennom barnevaktbyråer, eller til og med midlertidige dagmammaer. Etter å ha registrert meg på Babysits, fant jeg opp til flere fantastiske barnevakter jeg kunne kontakte som kom over for en barnevakt i siste liten. Det er kjapt, enkelt og best av alt - billig!

Pål, Oslo

Det var alltid vanskelig å etterlate barna mine hjemme med en ny barnevakt, fordi jeg var alltid litt redd hva som kom til å skje når jeg gikk hjemmefra. Babysits har hjulpet meg å lette tankene mine om barnevakter, fordi jeg kan se over alle opplysninger om barnevakter på forhånd. De hjelpsomme tipsene har guidet meg å velge en god barnevakt som jeg kan stole på.

Tonje, Bergen

Med Babysits, har jeg klart å finne foreldre uten å gå gjennom jungeltelegrafen, takket være det enorme fellesskapet av foreldre. Den praktiske varseltjenesten betyr også at jeg kan booke jobber mye raskere enn før. Kan definitivt anbefale denne plattformen!

Sofie, Stavanger

Babysits er en flott måte å finne barnevakter på, i siste liten. Åpenhet av nettsiden har også hjulpet meg å ta bedre beslutninger når jeg velger barnevakter fordi jeg kan forsikre meg på at barnevakten møter mine og barnas behov. Jeg kan definitivt anbefale denne nettsiden til foreldre som ser etter en barnevakt uten all stresset som kan følge med!

Katrine, Stavanger