Historier fra Babysits fellesskapet

Jeg pleide alltid å sitte barnevakt for en familie i nabolaget, men etter at de flyttet, ble jeg arbeidsledig. Så hørte jeg om Babysits fra en av mine venner, og etter å ha lagt ut en profil, ble jeg kontaktet av flere foreldre i nærheten. Takket være Babysits, har jeg alltid en jobb på lur!

Kristine, Trondheim

Etter å ha flyttet til et nytt område var det vanskelig for meg å finne jobb innen barnepass, siden nettverket mitt har nå blitt så lite. Så fant jeg ut om Babysits, og det viste seg at det faktisk var ganske mange barnevaktjobber jeg ikke visste om. Uten Babysits hadde jeg aldri funnet ut om disse barnevaktjobb mulighetene!

Renate, Bergen

Før Babysits prøvde jeg en hel del forskjellige barnepass alternativer, men de var enten for dyre eller upålitelig. Babysits er annerledes fordi de tilbyr et så stort utvalg av barnevakter å velge i mellom slik at jeg kan matche mine behov på hvert bestemt tidspunkt. Når jeg hadde bursdagsfest for datteren min for eksempel, trengte jeg en erfaren barnevakt som kunne hjelpe meg å passe på barna. Når barnet mitt allerede har lagt seg, derimot, trenger jeg ikke en proff dagmamma.

Lena, Trondheim

Jeg så etter en deltidsjobb for å tjene litt ekstra penger, men syns det var vanskelig å finne noe på lang sikt. Det var da jeg hørte om Babysits. Takket være denne nettsiden, har jeg nå jevnlige jobbmuligheter som passer min timeplan, og som ikke koster meg noe ekstra!

Julia, Drammen