Historier fra Babysits fellesskapet

Jeg elsker at Babysits er så lett å bruke og så effektivt. Takket være søkefilter, kan jeg lett se jobbene som passer mine behov slik at jeg kan alltid gi foreldrene den beste servicen. Med denne plattformen, har jeg klart å bygge opp et rykte for meg selv uten å måtte gå gjennom et byrå først!

Linda, Oslo

Babysits er en flott måte å finne barnevakter på, i siste liten. Åpenhet av nettsiden har også hjulpet meg å ta bedre beslutninger når jeg velger barnevakter fordi jeg kan forsikre meg på at barnevakten møter mine og barnas behov. Jeg kan definitivt anbefale denne nettsiden til foreldre som ser etter en barnevakt uten all stresset som kan følge med!

Katrine, Stavanger

Babysits er flott for foreldre som oss, som har en uforutsigbar timeplan. Før har vi alltid syns det har vært vanskelig å finne vanlige barnevakter i siste minutt uten å måtte bruke byråer, spesielt i helgene! Etter å ha registrert oss på Babysits, derimot, kan vi med hånden på hjertet si at vi ikke lenger har dette problemet, fordi det er så mange barnevakter å velge mellom, som vi vet kan være tilgjengelige når vi måtte trenge dem.

Jens, Drammen

Jeg så etter en deltidsjobb for å tjene litt ekstra penger, men syns det var vanskelig å finne noe på lang sikt. Det var da jeg hørte om Babysits. Takket være denne nettsiden, har jeg nå jevnlige jobbmuligheter som passer min timeplan, og som ikke koster meg noe ekstra!

Julia, Drammen