Historier fra Babysits fellesskapet

Med Babysits, har jeg klart å finne foreldre uten å gå gjennom jungeltelegrafen, takket være det enorme fellesskapet av foreldre. Den praktiske varseltjenesten betyr også at jeg kan booke jobber mye raskere enn før. Kan definitivt anbefale denne plattformen!

Sofie, Stavanger

Babysits er flott for foreldre som oss, som har en uforutsigbar timeplan. Før har vi alltid syns det har vært vanskelig å finne vanlige barnevakter i siste minutt uten å måtte bruke byråer, spesielt i helgene! Etter å ha registrert oss på Babysits, derimot, kan vi med hånden på hjertet si at vi ikke lenger har dette problemet, fordi det er så mange barnevakter å velge mellom, som vi vet kan være tilgjengelige når vi måtte trenge dem.

Jens, Drammen

Det var alltid vanskelig å etterlate barna mine hjemme med en ny barnevakt, fordi jeg var alltid litt redd hva som kom til å skje når jeg gikk hjemmefra. Babysits har hjulpet meg å lette tankene mine om barnevakter, fordi jeg kan se over alle opplysninger om barnevakter på forhånd. De hjelpsomme tipsene har guidet meg å velge en god barnevakt som jeg kan stole på.

Tonje, Bergen

Jeg så etter en deltidsjobb for å tjene litt ekstra penger, men syns det var vanskelig å finne noe på lang sikt. Det var da jeg hørte om Babysits. Takket være denne nettsiden, har jeg nå jevnlige jobbmuligheter som passer min timeplan, og som ikke koster meg noe ekstra!

Julia, Drammen