Historier fra Babysits fellesskapet

Jeg elsker at Babysits er så lett å bruke og så effektivt. Takket være søkefilter, kan jeg lett se jobbene som passer mine behov slik at jeg kan alltid gi foreldrene den beste servicen. Med denne plattformen, har jeg klart å bygge opp et rykte for meg selv uten å måtte gå gjennom et byrå først!

Linda, Oslo

Babysits er en flott måte å finne barnevakter på, i siste liten. Åpenhet av nettsiden har også hjulpet meg å ta bedre beslutninger når jeg velger barnevakter fordi jeg kan forsikre meg på at barnevakten møter mine og barnas behov. Jeg kan definitivt anbefale denne nettsiden til foreldre som ser etter en barnevakt uten all stresset som kan følge med!

Katrine, Stavanger

Med Babysits, har jeg klart å finne foreldre uten å gå gjennom jungeltelegrafen, takket være det enorme fellesskapet av foreldre. Den praktiske varseltjenesten betyr også at jeg kan booke jobber mye raskere enn før. Kan definitivt anbefale denne plattformen!

Sofie, Stavanger

Det var alltid vanskelig å etterlate barna mine hjemme med en ny barnevakt, fordi jeg var alltid litt redd hva som kom til å skje når jeg gikk hjemmefra. Babysits har hjulpet meg å lette tankene mine om barnevakter, fordi jeg kan se over alle opplysninger om barnevakter på forhånd. De hjelpsomme tipsene har guidet meg å velge en god barnevakt som jeg kan stole på.

Tonje, Bergen