Historier fra Babysits fellesskapet

Med Babysits, har jeg klart å finne foreldre uten å gå gjennom jungeltelegrafen, takket være det enorme fellesskapet av foreldre. Den praktiske varseltjenesten betyr også at jeg kan booke jobber mye raskere enn før. Kan definitivt anbefale denne plattformen!

Sofie, Stavanger

Som alenefar, så jeg etter en fleksibel barnevakt som kunne passe datteren min når jeg jobbet seint, eller kanskje skulle noe på kveldstid. Før Babysits, måtte jeg ty til kostbare alternativer som profesjonelle barnevakter gjennom barnevaktbyråer, eller til og med midlertidige dagmammaer. Etter å ha registrert meg på Babysits, fant jeg opp til flere fantastiske barnevakter jeg kunne kontakte som kom over for en barnevakt i siste liten. Det er kjapt, enkelt og best av alt - billig!

Pål, Oslo

Babysits er flott for foreldre som oss, som har en uforutsigbar timeplan. Før har vi alltid syns det har vært vanskelig å finne vanlige barnevakter i siste minutt uten å måtte bruke byråer, spesielt i helgene! Etter å ha registrert oss på Babysits, derimot, kan vi med hånden på hjertet si at vi ikke lenger har dette problemet, fordi det er så mange barnevakter å velge mellom, som vi vet kan være tilgjengelige når vi måtte trenge dem.

Jens, Drammen

Jeg pleide alltid å sitte barnevakt for en familie i nabolaget, men etter at de flyttet, ble jeg arbeidsledig. Så hørte jeg om Babysits fra en av mine venner, og etter å ha lagt ut en profil, ble jeg kontaktet av flere foreldre i nærheten. Takket være Babysits, har jeg alltid en jobb på lur!

Kristine, Trondheim