Historier fra Babysits fellesskapet

Med Babysits, har jeg klart å finne foreldre uten å gå gjennom jungeltelegrafen, takket være det enorme fellesskapet av foreldre. Den praktiske varseltjenesten betyr også at jeg kan booke jobber mye raskere enn før. Kan definitivt anbefale denne plattformen!

Sofie, Stavanger

Etter å ha flyttet til et nytt område var det vanskelig for meg å finne jobb innen barnepass, siden nettverket mitt har nå blitt så lite. Så fant jeg ut om Babysits, og det viste seg at det faktisk var ganske mange barnevaktjobber jeg ikke visste om. Uten Babysits hadde jeg aldri funnet ut om disse barnevaktjobb mulighetene!

Renate, Bergen

Før Babysits prøvde jeg en hel del forskjellige barnepass alternativer, men de var enten for dyre eller upålitelig. Babysits er annerledes fordi de tilbyr et så stort utvalg av barnevakter å velge i mellom slik at jeg kan matche mine behov på hvert bestemt tidspunkt. Når jeg hadde bursdagsfest for datteren min for eksempel, trengte jeg en erfaren barnevakt som kunne hjelpe meg å passe på barna. Når barnet mitt allerede har lagt seg, derimot, trenger jeg ikke en proff dagmamma.

Lena, Trondheim

Babysits er flott for foreldre som oss, som har en uforutsigbar timeplan. Før har vi alltid syns det har vært vanskelig å finne vanlige barnevakter i siste minutt uten å måtte bruke byråer, spesielt i helgene! Etter å ha registrert oss på Babysits, derimot, kan vi med hånden på hjertet si at vi ikke lenger har dette problemet, fordi det er så mange barnevakter å velge mellom, som vi vet kan være tilgjengelige når vi måtte trenge dem.

Jens, Drammen
Vi trenger din hjelp!
Vi ber kvalifiserte barneomsorgspersonell til å registrere seg og oppdatere sin nåværende tilgjengelighet på Babysits-plattformen. Les mer
Sammen ønsker vi å hjelpe de som hjelper andre og kan trenge kvalifiserte barnevakter i denne tiden. Leger, sykepleiere, farmasøyter og alle andre som støtter samfunnet.
Følg alltid forskriftene gitt av den lokale myndigheten basert på dagens situasjon i ditt område.