Hvordan forberede deg til din første barnevakt jobb

Hvordan forberede deg til din første barnevakt jobb

Av Babysits, 4 min å lese

Sitte barnevakt for første gang? Nervøs om hvordan det kommer til å gå? Vel, ikke vær redd! Sjekk våre råd om hvordan være så forberedt som mulig for din første barnevakt.

Reflekter om fortiden

Husker du da du var et barn og hadde en barnevakt? Hva gjorde barnevakten din bra eller hva gjorde dem ikke-så bra? Var barnevakten din tilgjengelig? Tålmodig? Omsorgsfull? Lær fra dine opplevelser fra fortiden og vær den barnevakten du selv ville ha hatt når du var liten. Reflekter om kvaliteter som vil passe med på en barnevakt jobb. Innse at passende kvaliteter kan variere avhengig av alder på barna du kommer til å sitte barnevakt for.

Vær organisert og lag en plan

For å vedlikeholde profesjonalisme og senke risikoen for å skuffe familien, burde du opprettholde og oppdatere din timeplan. Når du lager avtaler med foreldrene, sørg for å spørre om tidsperioden du er forventet å sitte barnevakt. Alltid forsikre deg om å ikke godta de avtalene du ikke kan holde. Planlegg avtaler gjennom Babysits og vi sender deg påminnelser som hjelper deg å forbli organisert.

Kle deg praktisk

Hvis du er komfortabel, kommer du til å være mer avslappet og selvsikker. Når du velger dine klesplagg, husk at det kan hende du kommer til å løpe rundt, sitte på bakken eller mate en baby som er skitten. Forvent at klærne dine kommer til å bli skitne og skrukkete, så glem høye hæler eller finstasen. I stedet, ty til jeans, en t-skjorte og et par joggesko. Sørg for at klærne dine er rene og presentable og ikke ha på noe som kan anses upassende for barn.

Hør etter regler og instrukser

Som en førstegangs barnevakt, vil du oppdage at forskjellige familier har forskjellige regler, forventninger og instrukser. Når du lager avtaler med foreldrene, sørg for å spørre om husregler og spesielle instrukser som foreldre kan ha. Det er bedre å spørre for mange spørsmål enn for få, for det er viktig at du er klar over hva som er akseptert og hva som ikke er det. For eksempel, finn ut hva du bør gjøre hvis telefonen ringer eller noen kommer på døra.

Hvis du sitter barnevakt for en baby, sørg for å spørre foreldrene om å gi deg spesifikke instruks for pleie og omsorg. For eksempel, du bør vite hvor all babypleieprodukter er plassert, slik som bleier, smokk og så videre. Du burde også avtale bruk av familiens husholdningsprodukter. Hvis du sitter barnevakt hjemme hos familien, ikke anta at du kan ta deg til rette med deres utstyr (kjøleskap, TV, telefon osv.) Alltid avklar med foreldrene på forhånd hva du kan bruke for å forsikre en positiv og problemfri opplevelse.

Planlegg nødprosedyrer

Nødsituasjoner skjer vanligvis veldig sjeldent men det er fortsatt innmari viktig å være forberedt i tilfelle det skulle skje. Diskuter med foreldre hva du burde gjøre hvis visse situasjoner skulle forekomme. Sørg for å vite nødkontakt nummer, kontaktnummer(e) til foreldrene og all informasjon du burde ha for å assistere en nødsituasjon. Sørg for å vite om eventuelle allergier eller sykdommer som barn kan ha. Hvis du forventes å gi medisiner til et barn, er det svært viktig at du skriver ned akkurat det du skal gi. Alltid vær forberedt og forvent det uventede.

Spis sunt og forbli hydrert

Å spise sunt og forbli hydrert gjør at du føler deg positiv og energisk. Spis et næringsrikt måltid før du har din barnevakt avtale for å hjelpe å opprettholde optimal helse og styrke dine energinivåer. Hoppe over måltider eller velge usunn mat alternativer kan gjøre at du føler deg fort sliten og kræsjer. Husk at foreldrene betaler deg for å passe barna sine, de betaler deg ikke for at du skal ta deg en lur på sofaen. Å ha overskudd gjør også at du fokuserer bedre og har mer energi for å løpe rundt med barna. Barn (og foreldre) vil takke deg for det! I tillegg, sørg for å ikke bli dehydrert før eller i løpet av barnevakten siden dette kan gi deg hodepine, gjøre deg trøtt og generelt gjøre deg sliten.

Pakk med forsyninger

Når du forbereder deg til en barnevakt avtale, pakk med forsyninger som du tror du vil trenge. For eksempel, en sunn snack til deg selv, kunstartikler til barna og til og med en bok du kan lese når barna har lagt seg. Det er bedre å være over-forberedt enn under-forberedt.

Hold hodet kaldt

Følg disse rådene nevnt her og hold hodet kaldt! Barn reagerer bedre hvis du holder deg rolig og samlet og det fører til mindre stress og forbedret forhold med barna. Du kommer nok til å bli ansatt igjen hvis du holder deg fattet.