Tips for din første kontakt med familien

Tips for din første kontakt med familien

Av Babysits, 2 min å lese

Møte barnevakt familien for første gang kan være spennende. Her gir vi noen tips på hvordan gjøre det meste ut av ditt første møte med familien.

Vi oppfordrer på det sterkeste at barnevakter og foreldre, og barna, møtes på forhånd. For din egen sikkerhet, anbefaler vi at du spør om å møte foreldrene på et offentlig sted, og kanskje til og med tar med deg noen.

Du burde også føle deg komfortabel med den andre parten, selv om det betyr at dere må møte hverandre flere ganger før første avtalen. Foreldre kan også spørre deg om først å sitte barnevakt mens de selv er hjemme. På denne måten blir de bedre kjent med din barnevakt stil og du kan stille dem eventuelle spørsmål. Hvis du velger å sitte barnevakt hjemme hos deg selv, sørg for at foreldrene har allerede vært hjemme hos deg minst en gang før du starter å sitte barnevakt der.

Hvis du har hatt et godt møte og vil sitte barnevakt for foreldre, da anbefaler vi at du avklarer alle viktige detaljer før du starter å sitte barnevakt slik at du er bedre forberedt. Du kan bruke vår inntaksskjema som en retningslinje.

Babysits gir en privat meldingstjeneste for å gjøre kommunikasjonen mellom brukere enklere. Det er essensielt at du kommuniserer med andre brukere gjennom Babysits først, inntil du er komfortabel nok til å utveksle kontaktopplysninger med dem og bytte til andre meldingsplattformer. Vennligst husk at vi kan ikke hjelpe deg med klager om meldinger som har blitt sendt utenom vår meldingstjeneste, siden vi da ikke kommer til å ha noen bevis eller arkiv på utvekslingen. Hvis du bruker en annen meldingsplattform, er dette på din egen risiko!