Heldagsaktiviteter for barn

Heldagsaktiviteter for barn

Av Babysits, 2 min å lese

Hvis du sitter barnevakt en hel dag, hvorfor ikke spørre foreldrene om du kan ta med deres barn på en morsom dag ute? Det er så mange bra steder som du kan ta med barna på, som ikke bare vil være gøy for dem, men også for deg! Finn ideer til heldagsaktiviteter nedenfor.

Dyrehage for barn

Å dra til en dyrehage er en fryd for ethvert barn som elsker dyr. Dyrehager for barn er også et morsomt og trygt sted å introdusere små barn forskjellige tamme dyr slik som ponnier, geiter, høner og kaniner. Barn er nysgjerrige og eventyrlystne av natur, slik at det kommer til å være en glede for dem å være med dyrene. Ikke bekymre deg, det er som oftes personalet tilstede for å passe på dyrene. Dette betyr at du kan også slappe av og nyte denne opplevelsen!


Park

Er det en park eller en lekeplass i nærheten? Hvorfor ikke la barna ha det gøy der? Barn elsker som oftest å være utendørs! Barn kan leke og ha det gøy i ethvert miljø, men lekeplasser er et bonus. For eksempel, hvis det er en andedam i parken kan barna mate endene. Du kan også pakke med deg en hyggelig piknik hvis det er fint vær ute og få barna til å utforske rundt i naturen. Fyll piknik kurven med snacks, og husk å ta med et teppe, hatter, leker og solkrem slik at du har alt du trenger for en morsom og trygg tur i parken!


Minigolf

Hvis du ønsker å gjøre noe mer sporty med barna, burde du prøve minigolf. Minigolf er en morsom og stimulerende aktivitet for barna, som vil bringe ut deres spøkefulle siden. Med fargerike baner og kreative hindringer, vil barna holdes underholdt og utfordret. Lag ting litt mer interessant ved å finne på en liten konkurranse! Husk at de fleste minigolfbaner er stengt over vinterstid.


Museum

Sitter du barnevakt for et barn som er helt besatt av dinosaurer, verdensrommet, eller riddere og prinsesser? Ved å ta dem på et museum kan være en morsom og lærerik opplevelse som dere kan dele sammen. Gå på et museum som passer best for barnets interesser! Hvis de leker med dinosaurer hele dagen, ta dem med til Naturhistorisk museum. Det er til og med noen museer som er spesielt designet for barn, med tonnevis av interaktive utstillinger. Mens mange museer er i de store byene, burde du også klare å finne et morsomt lokalt museum i en mindre by.