Hvordan det fungerer

Hvordan det fungerer

Babysits plattformen er et offentlig fellesskap som forbinder foreldre med barnevakter

Hvorfor bruke Babysits?

Uansett om du er ute etter en god barnevakt eller barnevaktjobb, gjør Babysits det enkelt og oversiktlig. Du har full kontroll over profilen din, prisene, hvem du velger å samarbeide med og hvordan du samhandler med andre medlemmer.

Vi gir deg kontroll

Les vurderinger og detaljerte profiler med pålitelige brukerbekreftelser. Se gjennom, gjør et intervju og ta ditt valg. Planlegg og betal avtaler via plattformen. Babysits gir deg trygghet på hvert trinn, fra å finne en barnevakt eller barnevaktjobb til å planlegge avtaler.

Din barnevakt eller barnevaktjobben din i 3 trinn

Inspect profiles and users carefully

1. Søk

Les vurderinger og detaljerte profiler. Søk etter sporadisk hjelp, hjelp i siste liten, deltid- eller fulltidshjelp og jobber.

Communicate through Babysits

2. Kontakt

Sorter ut, ha et intervju og ta ditt valg. Foreldre betaler oss ikke før de kontakter en barnevakt. Barnevakter kontakter gratis.

Plan your appointments through Babysits

3. Planlegg avtaler

Bli enige om en tid og dato via meldingstjenesten og bli kjent med den andre brukeren personlig.

Det er viktig å merke seg at Babysits ikke er et barnepassbyrå. I stedet gir vi deg mulighet til å ta dine egne informerte beslutninger. Babysits utfører ikke bakgrunnssjekk av plattformmedlemmer. Dette betyr at medlemmene i fellesskapet selv er ansvarlige for screening, intervjuing og valg.