Hvordan vi fungerer

Hvordan vi fungerer

Babysits plattformen er et offentlig fellesskap som forbinder foreldre med barnevakter

Vår modell er enkel

Søk etter barnevakter eller barnevaktjobber, kom i kontakt og planlegg en avtale. Med denne brukervennlige plattformen, pålitelig kundeservice og alltid voksende fellesskap av brukere, er Babysits den enkleste måten å finne og planlegge barnevakttjenester eller jobber på.

Vi hjelper foreldre

Vi hjelper foreldre ved å skape den beste søkeropplevelsen. Med tonnevis av søkemuligheter er det enkelt å finne den beste barnevakten for din familie. Vi letter dermed kommunikasjonen mellom deg og den riktige barnevakten gjennom våre intuitive meldingstjenester og avtalekalender. Disse funksjonene gir deg mulighet for å finne en flott kandidat raskt!

Vi hjelper barnevakter

Vi hjelper barnevakter ved å tilby fleksibilitet, frihet og mulighet. Vi tar ingen kommisjon, og gir deg ansvar for å forhandle dine egne timer og lønn med foreldrene. Med vår merkesystem kan du øke din synlighet for foreldre og doble dine sjanser for å finne den perfekte jobben. Kort sagt, vår plattform lar deg være din egen sjef.

Priser

Babysits plattformen er fullstendig gratis for barnevakter. For foreldre og byråer, ber vi om et lite gebyr for å kontakte barnevakter.

Mer om priser

Det er viktig å notere at Babysits ikke er et barnevaktbyrå. I stedet gir vi deg ansvaret. Vårt mål er å forbinde foreldre og barnevakter, slik at forsyning og etterspørsel for barnepass kan matches best mulig. Babysits kontrollerer ikke medlemmer på plattformen. Dette betyr at medlemmer i fellesskapet er selv ansvarlige for å kontrollere, intervjue og ta sine valg.

Vi trenger din hjelp!
Vi ber kvalifiserte barneomsorgspersonell til å registrere seg og oppdatere sin nåværende tilgjengelighet på Babysits-plattformen. Les mer
Sammen ønsker vi å hjelpe de som hjelper andre og kan trenge kvalifiserte barnevakter i denne tiden. Leger, sykepleiere, farmasøyter og alle andre som støtter samfunnet.
Følg alltid forskriftene gitt av den lokale myndigheten basert på dagens situasjon i ditt område.