Babysits-appen

Babysits-appen

Av Babysits, 4 min å lese

I tillegg til Babysits-plattformen vår kan du også bruke Babysits-appen. Dersom du foretrekker å bestille barnevakter eller svare på meldinger direkte gjennom telefonen, kan Babysits-appen være nyttig for deg!

Nå til dags har nesten ingen tid lenger til å sitte bak skrivebordet sitt, åpne PC-en eller den bærbare datamaskinen og sjekke om de har mottatt meldinger. Så godt som alle har en smarttelefon, som det gjør det mye enklere å sjekke Babysits-brukeren din for meldinger. I tillegg til dette kan du til og med finne en barnevakt eller en barnevaktjobb direkte via appen når du er på vei til jobb, ser på TV, eller venter på at barnet ditt skal bli ferdig med fottballtrenning. Via Babysits-appen kan du finne barnevakter og barnevaktjobber **når som helst, hvor som helst **.

Babysits Appen

Sjekk hvem som er i området ditt

Allerede før du registrerer deg kan du se hvem som er i området ditt, slik at får et inntrykk av potensielle ‘kandidater’ som passer dine behov. Med Babysits-appen kan du også visuelt se hvem som bor i nærheten av deg via kartfunksjonen.

Filtrer dine behov

Via filtrene i appen kan du filtrere behov. Ønsker du en barnevakt med anmeldelser og referanser, som har i en spesifikk alder eller med minimum to års erfaring? Vil du ha en familie som leter etter hjelp med lekser? Med filtrene kan du enkelt finne den rette barnevaktmatchen for deg!

Kontroller profilene

Sjekk profilene til Babysits-brukerne. Se profilvideoene deres, eller profilbilde, les motivasjonen deres, sjekk referansene og anmeldelsene og sjekk tilgjengeligheten deres.

Hjert dine favorittbrukere

Hvis du finner en familie eller barnevakt som du liker, kan du hjerte profilen, slik at du neste gang du bruker appen enkelt kan finne denne spesifikke brukeren på kort tid. Dette gjør din beslutning mye enklere! Siden du ikke trenger å huske alle profilene du likte!

Registrere deg

Via Babysits-appen kan du enkelt registrere deg med brukernavn og passord eller med Google, Apple eller Facebook. Dette gjør det mulig for alle å registrere seg raskt og enkelt.

Lag en profil og spesifiser behovene dine

Fant du nok barnevakter eller foreldre i ditt område, og vil du kontakte dem? Så er det på tide å opprette en profil. Via Babysits-appen kan du enkelt fylle ut informasjon og behov. Er du for eksempel barnevakt og vil du også hjelpe til med leksehjelp, eller kan du bare jobbe i helgene? Spesifiser det i profilen din, slik at foreldre kan lese all den viktige informasjonen. Når du er forelder kan du enkelt spesifisere hva slags familie du er og hva slags barnevakt du leter etter. Ved å være svært spesifikk i profilen din, er det lettere for andre brukerne å bli kjent med deg, se om du passer kravene deres, og, avslutningsvis, finne den perfekte barnevakten.

Synlighet

Velg synligheten til profilen din. Via appen kan du velge om du vil holde profilen din privat, om du vil at profilen din skal være synlig for alle, eller om bare brukerne fra Babysits kan se profilen din.

Profilvideo

En profilvideo gir et første glimt av hvem personen bak profilen er, noe som gjør profilen og personen langt mer pålitelig. Dette er grunnen til at du kan laste opp en profilvideo via appen. Vis ansiktet ditt og la andre brukere få vite hvem du er og hva du leter etter. En profilvideo sier mer enn 1000 bilder og anbefales på det aller sterkeste.

Ta kontakt

Vent til du mottar en melding eller send noen meldinger selv. I tillegg til dette vil du motta varsler i appen, slik at du aldri går glipp av en melding fra en annen Babysits-bruker.

Les felleskapets tips og artikler

Det er nå også mulig å lese fellesskapets tips og artikler via appen. Artiklene er lager for de Babysits-brukerne som liker å lese om;

Få det meste ut av din opplevelse med Babysits ved å bruke Babysits-appen!