Babysits

Barnevakt ønskes?

Vi hjelper deg med å finne en flott barnevakt i nærheten

(374) aktive barnevakter
Gratis for barnevakter
Rimelig for foreldre
Sikker meldingstjeneste
Hjelpsomme vurderinger & referanser
Troverdige bruker bekreftelser

Vi hjelper foreldre

Leter du etter en barnevakt i ditt område? Mange foreldre har fått hjelp! Raskt se alle barnevakter som har registrert seg på Babysits i din by og kontakt dem straks via vår meldingstjeneste. Vi fører sammen dusinvis av foreldre og barnevakter i kontakt daglig. Før du vet ordet av det, har du funnet en fantastisk barnevakt til barna!

Hvordan det fungerer

1. Søk

Les vurderinger og detaljerte profiler. Søk etter sporadisk hjelp, hjelp i siste liten, deltid- eller fulltidshjelp og jobber.

2. Kontakt

Sorter ut, ha et intervju og ta ditt valg. Foreldre betaler oss ikke før de kontakter en barnevakt. Barnevakter kontakter gratis.

3. Planlegg avtaler

Planlegging er enkelt med vår avtaleplanlegger. Vi holder deg organisert med påminnelser.

Ideer, tips og barnevennlige aktiviteter

Leter du etter barnevakt ideer, tips til oppdragelse eller barnevennlige aktiviteter? Sjekk våre fellesskapsressurser!

Gratis mobil app

Hva andre har sagt

Mari Andersen

Mari Andersen

Babysits gjorde søket mitt etter en barnevakt enkelt. Etter at jeg la ut min profil fikk jeg straks svar. Det var fint at jeg fikk en varsel da en ny barnevakt registrerte seg i mitt område. Generelt sett er jeg fornøyed med hjemmesiden.
Anders Pettersen

Anders Pettersen

Jeg er meget fornøyd med hjemmesiden. I oversikten kan du se hvilke barnevakter som er til rådighet. Våre to barnevakter, som vi har funnet gjennom dette nettstedet, er virkelig hyggelige jenter. Fantastisk!
Ida

Ida

Det er en oversiktlig hjemmeside. Vi mottok ganske kjapt svar på vår jobb fra barnevakter i området. Som følge kunne vi raskt finne en passende barnevakt.