Tillit er nøkkelen til å få det til å fungere.

Tillit er nøkkelen til å få det til å fungere.

På utkikk etter en barnevakt eller en barnevaktjobb, ingenting er mer viktig for prosessen enn tillit og sikkerhet. Babysits er et fellesskaps plattform, og vi gjør vårt aller ytterste for å oppmuntre fellesskapets medlemmer adferdsmessig integritet. Dette gjør vi på forskjellige måter, men de viktigste er:

Identitetsbekreftelser

Både barnevakter og foreldre kan bekrefte sin identitet ved å bekrefte sin e-post, telefonnummer og koble andre online profiler til deres profil. Du kan se medlemmets profil for å se hvilken informasjon som har blitt bekreftet.

Profil vurderinger og referanser

Bli kjent med barnevakter og foreldre gjennom deres profil, referanser og vurderinger fra andre brukere. Gjennom referanser og vurderinger kan du se hva andre medlemmer i fellesskapet har sagt om barnevakten eller forelder. Du bør alltid spørre om å kunne snakke med deres referanser, før deres første barnevakt avtale.

Sikker meldingstjeneste

Bruk vårt meldingssystem for å kommunisere med andre brukere. Når du kommuniserer via vår plattform har du nytte av vår automatiserte kontroll, som kan finne svindel og mistenkelig adferd. Du bør kommunisere kun via Babysits’ meldingstjeneste for din egen sikkerhet.

Fellesskapets retningslinjer

For å oppfordre og fremme et bedre barnepass fellesskap, har Babysits skapt et sett med fellesskapetsretningslinjer som vi forventer alle medlemmer følger. Alle medlemmer aksepterer fellesskapetsretningslinjer samt vilkår og betingelser når de registrerer seg på hjemmesiden.

Fellesskapets Retningslinjer

Rapportering av medlemmer

Ser du noe, si noe. Vi oppfordrer og gjør det enkelt for medlemmer å rapportere andre som bryter våre retningslinjer, og vi handler raskt for å svare på disse rapportene.

Disse er bare noen få ting vi gjør, for å gjøre din opplevelse på plattformen trygg og pålitelig. Vi jobber med å følge nøye med på siden vår og forsikrer oss om at jobbannonser og profiler overholder våre retningslinjer.

Tips om tillit og sikkerhet

Her er noen tips som kan hjelpe deg å ha en trygg og pålitelig opplevelse.

 • Kommuniser gjennom Babysits
  • Inkluder ikke kontaktinformasjon i din profilbeskrivelse for din egen sikkerhet.
  • Bruk Babysits’ meldingstjeneste slik at din informasjon forblir sikker
 • Planlegg avtaler med Babysits
  • Bruk avtaleplanleggeren for å lage en oversikt over tidligere og kommende barnevaktavtaler, samt avtalte barnevaktsats og detaljer.
 • Gi aldri ut dine personlige opplysninger
  • Del aldri personlige ID dokumenter, din adresse, telefonnummer eller annen økonomisk informasjon med personer du møter på nett
 • Møt alltid hverandre før den første barnevaktavtalen
  • Møt den andre personen før du jobber med dem.
  • Avtal et møte gjennom Babysits på et offentlig sted hvor dere kan bli kjent.
 • Spør om referanser og eventuelle sertifikater
  • Før du blir enig om en avtale, spør alltid om referanser. Disse samt sertifikater kan fortelle deg mer om den andre personens troverdighet
 • Fyll ut inntaksskjema sammen før deres første avtale
  • Fyll ut dette skjemaet før dere har deres første avtale sammen. Dette vil hjelpe å forsikre at eventuelle problemer ikke oppstår i løpet av barnevaktsavtalen
   Inntaksskjema
 • Rapporter medlemmer som virker mistenkelige
  • Føler du at et medlem ikke er ærlig eller spør om annet enn barnepass tjenester? Gi oss beskjed om dette gjennom rapporteringsknappen
 • Lær å gjenkenne svindlere
  • Hvis det høres for godt ut til å være sant, er det nok det!
  • Se vår svindel og bedrageri avsnitt nedenfor, for mer informasjon

For flere tips og råd vennligst sjekk:

Fellesskapets Ressurser

Svindlere og Bedrageri

Identitetstyveri skjer når en person tar ulovlig bruk av dine personlige opplysninger. Babysits spør deg aldri om dine personlige opplysninger. Skulle en ukjent bruker be om dine personlige opplysninger, vennligst rapporter dette til oss umiddelbart siden dette kan være et forsøk på svinel.

Hvordan kan du forhindre svindel som bruker?

 1. Gi ikke opplysninger om deg selv til brukere som du ikke kjenner godt nok eller stoler på.
 2. Vær forsiktig med personlige opplysninger slik som passopplysninger, e-postadresser, telefonnumre, CV'er, mm.
 3. Hvis du har blitt kontaktet av en organisasjon, bør du først finne mer ut om denne virksomheten. Hvis ikke du kan finne informasjon om virksomheten bør du være oppmerksom på eventuell svindel.
 4. Overfør aldri penger til noen du aldri har møtt.

Tror du at du har blitt utsatt for svindel?

Hvis du tror du har blitt utsatt for svindel, bør du kontakte oss øyeblikkelig slik at vi kan blokkerer gjeldende persons profil for å forhindre fortsettelsen på svindelaktivitet.
Anmeld til politiet. Vi råder deg å alltid anmelde til politiet når du mistenker om å ha blitt utsatt for identitetstyveri.

Ansvarsfraskrivelse

Det er viktig å merke seg at bakgrunnssjekk blir ikke gjort automatisk på våre medlemmer i fellesskapet. Det er til syvende og sist opp til våre medlemmer å gjøre bakgrunnssjekk på dem som de kommuniserer og arbeider med. Vi kan løse problemer med medlemsforbindelser som oppstår på vår plattform. Hvis du, derimot, har forbindelser utenfor vår plattform, har vi ikke muligheten til å hjelpe deg med noen problemer som kan oppstå.