Om oss

Om oss

Babysits er et globalt fellesskap for barnepass som bemyndiger foreldre og barnevakter.

Vi er et fellesskap for barnevakter

Du har kanskje en fantastisk barnevakt rundt hjørnet, eller gått forbi en forelder på butikken, som trenger en helge-barnevakt.
Dessverre snakker vi ikke alltid med dem vi møter på veien, og dette kan gjøre det vanskelig for foreldre og barnevakter å finne hverandre.

Vi på Babysits tror på en fremtid som fremmer enklere løsninger for hverdagen.
Denne troen har inspirert oss til å gjøre barnepass trygt, enkelt og rimelig, ved å skape en plattform som fører foreldre og barnevakter sammen.

Uansett om du er, eller leter etter, en tittei'er, bleieskifter, sandslottbygger, trassbekjemper, leksehjelp eller putekriger, har vi noe for deg!

Et voksende globalt nettverk

1.700.000+
Medlemmer
28.500+
Byer
38+
Land
Kart

Vår reise

Babysits ble grunnlagt i 2008 av Peter van Soldt. Han var motivert av en overbevisning om at en ordentlig bra barnepassplattform gir en betydelig løsning som forenkler stress i hverdagen. Resultatet ble et online fellesskap for barnevakter og barnepassere som gjør det enkelt for foreldre og barnevakter å komme i kontakt. Bare søk i ditt område, kom i kontakt og planlegg avtaler! Det kan ikke bli enklere!

Over ti år senere har Babysits fellesskapet og organisasjonen vokst eksponentielt. Nå er vi et dedikert, internasjonalt team av mennesker som er engasjerte i å gjøre barnepass trygt, enkelt og rimelig. Sammen bygger vi kontinuerlig en flott plattform og fellesskap for foreldre og barnevakter.

Vi har koblet sammen hundrevis av tusenvis foreldre og barnevakter, på nett samt via vår mobil app. Med vekt på vår internasjonale fellesskap av brukere og vår kundeservice, er Babysits nå den enkleste måten å finne barnepass tjenester eller barnevaktjobber.

Vi trenger din hjelp!
Vi ber kvalifiserte barneomsorgspersonell til å registrere seg og oppdatere sin nåværende tilgjengelighet på Babysits-plattformen. Les mer
Sammen ønsker vi å hjelpe de som hjelper andre og kan trenge kvalifiserte barnevakter i denne tiden. Leger, sykepleiere, farmasøyter og alle andre som støtter samfunnet.
Følg alltid forskriftene gitt av den lokale myndigheten basert på dagens situasjon i ditt område.