Om oss

Om oss

Sammen gjør vi barnepass enkelt og trygt

Babysits handler om oss alle: et fellesskap av foreldre, barnevakter, barn og Babysits-teamet. Er du nysgjerrig på rollen du spiller?

Foreldrene

Foreldrene

Å finne en pålitelig barnevakt på nettet kan være vanskelig. Det er her Babysits kommer inn. Vi tilbyr en åpen plattform hvor du kan føle deg trygg på at barna dine er i gode hender.

Hvis du ser etter en titt-tei-spiller, bleieskfiter, sinnataggavveier, leksehjelper eller putefortbygger så har Babysits deg dekket!

Hvordan Babysits fungerer

Barnevaktene

Barnevaktene

Liker du å være din egen sjef og velge dine egne timer og lønn? Elsker du barn og kunne gjerne tenke deg å få relevant arbeidserfaring og litt ekstra penger?

Babysits-fellesskapet er det perfekte stedet for titt-tei-spillere, bleieskiftere, sinnataggavvergere, leksehjelpere eller putefortbyggere!

Hvordan Babysits fungerer

Barna

Barna

Barnas sikkerhet og komfort er førsteprioritet. Tiltak som ID-verifisering, vurderinger, referanser, med mer fjerner foreldrenes bekymringer.

Under Fellesressurser kan du også finne tips om barnepass, DIY-aktiviteter, oppskrifter og aktiviteter for å tilbringe kvalitetstid med barna.

Tillit og sikkerhet

Fellesressurser

Babysits teamet

Babysits teamet

Babysits ble grunnlagt i 2008 av Peter van Soldt. Han ble motivert av ideen om å utvikle en brukervennlig plattform som gir foreldre både frihet og ro: vårt oppdrag om å styrke fellesskap omkring i verden rundt barnepass ble født.

I dag består Babysits av et motivert team som jobber for trygg, tilgjengelig og rimelig barneomsorg. Vi verdsetter åpenhet og kontinuerlig forbedring høyt.

Et voksende globalt nettverk av barnevakter, foreldre og det internasjonale teamet bak det hele

2 100 000+
Medlemmer
28 500+
Byer
39+
Land
Et voksende globalt nettverk av barnevakter, foreldre og det internasjonale teamet bak det hele