Om oss

Om oss

Sammen gjør vi barnepass enkelt og trygt

Hvordan det startet

Babysits ble grunnlagt i 2008 av Peter van Soldt. Han la merke til at familiemedlemmer og nære venner strevde med å finne en god, pålitelig barnevakt som dekket deres behov, og mente at det måtte finnes en løsning. Derfor ble Babysits opprettet; en nettplattform hvor du enkelt kan filtrere alle dine behov for barnepass, enten du ønsker en tospråklig barnepike, en fleksibel barnevakt i helgene, eller en barnevakt med erfaring fra arbeid med barn med spesielle behov.

Oppdrag

Babysits er der for å forbedre livene til familier som trenger barnepass, for å gi foreldre trygghet og hjelpe dem med å finne perfekt passform for familien. Vårt oppdrag er å styrke samfunn rundt barnepass. Nå har Babysits vokst til over 4 millioner medlemmer på nesten alle kontinenter, og støtter familier med barnepass hver dag.

Møt teamet

Jeg fant en Superpasser for barna mine gjennom Babysits, og jeg bruker det jeg lærer av min egen erfaring for å forbedre plattformen.

-Peter van Soldt-

Babysits består av et motivert team som jobber mot trygg, tilgjengelig og rimelig barnepass. Vi setter stor pris på åpenhet og kontinuerlig forbedring. For å sikre at Babysits er så medlemsvennlig som mulig, bruker vi plattformen selv, sammen med våre venner og familiemedlemmer! Enten det er for en ekstrajobb som barnevakt eller for å finne en barnevakt for våre egne barn, hjelper denne erfaringen oss med å gi best mulig forbedringer til plattformen.

Hva vi står for

Sikkerhet
Sikkerhet

Tillit og sikkerhet er våre toppprioriteter. Vi gjør ekstra tiltak for å gjøre plattformen så trygg som mulig for våre medlemmer.

Lær mer
Åpenhet
Åpenhet

Vi tror på en åpen, ærlig og rettlinjet plattform som gir medlemmene våre all den informasjonen de trenger for å ta best mulig avgjørelser.

Klimatiltak
Klimatiltak

Babysits bryr seg om barnas fremtid! Dette er grunnen til at vi dedikerer deler av inntektene våre til å fjerne CO2 fra atmosfæren.

Lær mer
Inkludering
Inkludering

Alle kan bli med i Babysits og finne barnepass eller barnepassjobb, uavhengig av opphav, kjønn, religion, seksualitet osv.

Personvern
Personvern

Babysits bryr seg virkelig om personvernet til dataene dine. Vi behandler dine personopplysninger kun når det er strengt nødvendig.

Lær mer

Vi hjelper familier over hele verden

Et voksende globalt nettverk av barnevakter, foreldre og det internasjonale teamet bak det hele

5 000 000+
Medlemmer
28 500+
Byer
82+
Land

Hvilken rolle spiller du?

Safety

Familier

Å finne en pålitelig barnevakt på nettet kan være vanskelig. Det er her Babysits kommer inn. Vi tilbyr en åpen plattform hvor du kan føle deg trygg på at barna dine er i gode hender.

Enten du leter etter fleksibel barnevakt, en tospråklig barnepike, en med erfaring med spesielle behov, en barnevakt som henter barna på skolen etc. Babysits har noen for deg!

Safety

Barneomsorgsleverandører

Liker du å være din egen sjef og velge dine egne timer og lønn? Elsker du barn og kunne gjerne tenke deg å få relevant arbeidserfaring og litt ekstra penger?

Babysits-fellesskapet er det perfekte stedet for titt-tei-spillere, bleieskiftere, sinnataggavvergere, leksehjelpere eller putefortbyggere!

Safety

Barna

Barnas sikkerhet og komfort er førsteprioritet. Tiltak som ID-verifisering, omtaler, referanser, med mer fjerner foreldrenes bekymringer.

Under Fellesressurser kan du også finne tips om barnepass, DIY-aktiviteter, oppskrifter og aktiviteter for å tilbringe kvalitetstid med barna.

Vi jobber alltid med å gjøre de riktige tingene riktig.

Registrer meg!