Om oss

Om oss

Sammen gjør vi barnepass åpent

Babysits handler om oss alle: et fellesskap av foreldre, barnevakter, barn og Babysits-teamet. Er du nysgjerrig på rollen du spiller?

Foreldrene

Foreldrene

Å finne en pålitelig barnevakt på nettet kan være vanskelig. Det er her Babysits kommer inn. Vi tilbyr en åpen plattform slik at du kan føle deg trygg på at barna dine er i de beste hendene.

Hvis du ser etter en titt-tei spiller, bleieskifter, tantrum-avveier, hjemmelekse-hjelper eller putefort-bygger, Babysits har deg dekket!

Hvordan Babysits fungerer

Barnevaktene

Barnevaktene

Liker du å være din egen sjef og velge dine egne timer og lønn? Elsker du virkelig barn og ønsker å få relevant arbeidserfaring og litt ekstra penger?

Babysits-fellesskapet er det perfekte stedet for småbarn wranglere, tittei-spillere, bleieskiftere, raserianfall avvergere, leksehjelpere eller putefortbyggere!

Hvordan Babysits fungerer

Barna

Barna

Barnas sikkerhet og komfort er førsteprioritet. Tiltak som gyldig-ID-verifisering, vurderinger, referanser, og mer, fjerner foreldrenes bekymringer.

I tillegg inkluderer fellesskapets ressurser råd om barnepass, DIY, oppskrifter og aktiviteter for å tilbringe kvalitetstid med barna.

Tillit og Sikkerhet

Fellesskapets Ressurser

Babysits teamet

Babysits teamet

Babysits ble grunnlagt i 2008 av Peter van Soldt. Han var motivert av ideen om å utvikle en brukervennlig plattform som gir foreldre både frihet og trygghet: Vårt oppdrag om å styrke fellesskap rundt barnepass globalt ble født.

I dag består Babysits av et motivert team som jobber for trygg, tilgjengelig og rimelig barneomsorg. Vi verdsetter åpenhet og kontinuerlig forbedring.

Et voksende globalt nettverk av barnevakter, foreldre og det internasjonale teamet bak det

1.700.000+
Medlemmer
28.500+
Byer
38+
Land
Et voksende globalt nettverk av barnevakter, foreldre og det internasjonale teamet bak det