Hvordan funker det

Hvordan funker det

Babysits er en offentlig plattform som kobler foreldre med barnevakter

Hvorfor bruke Babysits?

Enten du er ute etter en flott barnevakt eller barnevaktjobb gjør Babysits det enkelt og oversiktlig. Du har full kontroll over profilen din, prisene, hvem du velger å samarbeide med og hvordan du samhandler med andre medlemmer.

Vi gir deg kontroll

Les vurderinger og detaljerte profiler med pålitelige brukerbekreftelser. Se gjennom, intervju og ta et valg. Planlegg og betal avtaler via plattformen. Babysits gir deg trygghet for hvert trinn, fra å finne en barnevakt eller barnevaktjobb til å planlegge avtaler.

Din barnevakt eller barnevaktjobb i 3 trinn

Inspect profiles and users carefully

1. Søk

Les detaljerte profiler og vurderinger. Søk etter sporadisk, i siste liten, deltid- eller fulltidshjelp og jobber.

Communicate through Babysits

2. Kontakt

Undersøk, intervju og ta et valg. Foreldre betaler oss ikke før de kontakter en barnevakt. Barnevakter kontakter gratis.

Plan your appointments through Babysits

3. Avtal

Planlegg og betal avtaler gjennom Babysits, barnevakter blir betalt etter barnevaktavtalen. Last ned kvitteringer for utgifter eller selvangivelser.

Det er viktig å merke seg at Babysits ikke er et barnepasserbyrå. I stedet gir vi deg ansvaret for å ta dine egne informerte beslutninger. Babysits utfører ikke bakgrunnssjekk av plattformmedlemmer. Dette betyr at medlemmene i fellesskapet selv er ansvarlige for screening, intervjuing og valg av barnevakt.