Superpasser: Oppdag høyt anbefalte barnevakter

Supersitter

Oppdag høyt anbefalte barnevakter

Babysits' superpasserprogram feirer fellesskapets høyeste vurderte og mest aktive barnevakter.

Hvordan bli en superpasser? / Hvorfor ansette en superpasser?

Superpassere har bevist seg selv ved å tilby en utmerket service i Babysits-fellesskapet. På grunn av dette belønner vi dem med økt synlighet innenfor søkerangeringene samt et superpasser-merke! På denne måten skiller disse passere seg ut og foreldre kan enkelt finne dem i søkeresultatene eller ved å filtrere etter disse superpassere. Dette er vår måte å si takk og vise vår verdsettelse av disse barnevaktene på.

Kriteriene for å være en superpasser er som følgende:

4.5+ generell vurdering

Superpassere har en 4.5 eller høyere gjennomsnittsrangering basert på omtaler fra Babysits-foreldre. Disse foreldre har hatt en fantastisk barnevaktopplevelse med superpassere.

90% responserate

Disse hyggelige superpassere svarer over 90% av meldinger mottatt fra foreldrene. Foreldrene slipper å bekymre seg over om meldingene de sender kommer til å bli besvart.

Responstid

Superpassere er aktive medlemmer og svarer på 90 % av nye meldinger innen 24 timer. På denne måten kan foreldre forvente rask respons fra disse superpassere.

Avtaler

Superpassere har blitt booket gjennom Babysits-plattformen. Foreldre kan være mer sikre på at disse superpassere er pålitelige og holder løftene de har gitt.

Krav

For å sikre at foreldre ansetter en pålitelig og erfaren passer, forventes det at superpassere opprettholder superpassernes standarer når det gjelder barnepass:

  • Gjennomsnittsrangering av 4.5 eller høyere
  • Respons på over 90% av meldinger
  • Responstid innen 24 timer
  • Planlegg alle avtalene dine via Babysits
  • Vær aktiv på Babysits-plattformen

Hver måned sjekker vi om superpassere har oppfylt kravene ovenfor. Dersom de gjør dette opprettholder de superpasserstatusen sin

Oppdag fellesskapets superpassere