Superpasser: Oppdag høyt anbefalte barnevakter

Supersitter

Oppdag høyt anbefalte barnevakter

Babysits' superpasserprogram feirer fellesskapets høyeste vurderte og mest aktive barnevakter.

Hvordan bli en superpasser? / Hvorfor ansette en superpasser?

Superpassere har bevist seg selv ved å tilby en utmerket service i Babysits-fellesskapet. På grunn av dette belønner vi dem med økt synlighet innenfor søkerangeringene samt et superpasser-merke! På denne måten skiller disse passere seg ut og foreldre kan enkelt finne dem i søkeresultatene eller ved å filtrere etter disse superpassere. Dette er vår måte å si takk og vise vår verdsettelse av disse barnevaktene på.

Kriteriene for å være en superpasser er som følgende:

4.5+ generell vurdering

Superpassere har en 4.5 eller høyere gjennomsnittsrangering basert på vurderinger fra Babysits-foreldre. Disse foreldre har hatt en fantastisk barnevaktopplevelse med superpassere.

90% responserate

Disse hyggelige superpassere svarer over 90% av meldinger mottatt fra foreldrene. Foreldrene slipper å bekymre seg over om meldingene de sender kommer til å bli besvart.

Responstid

Superpassere er aktive brukere og svarer på nye meldinger fra foreldre innen 24 timer. På denne måten kan foreldre forvente en kort responstid fra disse superpasserne.

Avtaler

Superpassere har blitt booket gjennom Babysits-plattformen. Foreldre kan være mer sikre på at disse superpassere er pålitelige og holder løftene de har gitt.

Krav

For å sikre at foreldre ansetter en pålitelig og erfaren passer, forventes det at superpassere opprettholder superpassernes standarer når det gjelder barnepass:

  • Gjennomsnittsrangering av 4.5 eller høyere
  • Respons på over 90% av meldinger
  • Responstid innen 24 timer
  • Planlegg alle avtalene dine via Babysits
  • Vær aktiv på Babysits-plattformen

Hver måned sjekker vi om superpassere har oppfylt kravene ovenfor. Dersom de gjør dette opprettholder de superpasserstatusen sin

Oppdag fellesskapets superpassere