Hjelp - Om Babysits

Om Babysits

Barnevakter er en nettbasert barnepassplattform. Foreldre og barnehagetilbydere kan kontakte hverandre direkte på vår nettside eller app, og planlegge barnepassavtaler.

Lær mer Om oss!

Foreldre og barnevernsbyråer eller bedrifter kan opprette en profil og legge ut stillinger gratis, men vi ber om et lite gebyr for å kontakte barneverntilbydere.
Plattformen er helt gratis for barnepassleverandører.

For mer informasjon, sjekk prissiden.

Barnevakter kontrollerer ikke brukere. Vi har imidlertid rapporter og sikkerhetstiltak på plass og sjekker disse regelmessig for upassende oppførsel. I tilfelle mistenkelig oppførsel, iverksetter vi umiddelbart passende tiltak.

Vi fremmer også et pålitelig fellesskap ved å tilby mange frivillige verifikasjoner som barnepassleverandører og foreldre kan gjøre for å forbedre kvaliteten og åpenheten til profilene deres.

Dette inkluderer:
* ID-verifisering (barneomsorgsleverandører må fullføre ID-verifisering for å nå ut til familier).
* Verifisering av sosial profil
* Telefon- og e-postbekreftelse
* Anmeldelser og referanser
* Dokumentkontroll av bakgrunn eller strafferegister

Men siden vi ikke screener brukerne våre, vær oppmerksom på at du er ansvarlig for å intervjue potensielle kandidater og til slutt foreta et valg.

Les vår Tillit og sikkerhet informasjon.

Babysits respekterer personvernet ditt og behandler kun dataene dine for formålet du har gitt dem til og i samsvar med den generelle databeskyttelsesforordningen (GDPR).

Kontaktinformasjon, som adresse, e-post og telefonnummer, vil aldri bli vist eller delt med tredjeparter eller andre brukere. Vi bruker denne informasjonen til å bekrefte hvem du er, gi nøyaktige søkeresultater og kontakte deg om nødvendig. Det er helt opp til deg hvilken informasjon du velger å dele med andre brukere på profilen din eller via meldingssystemet.

Vi tar også passende tekniske og organisatoriske tiltak ved å bruke den nyeste teknologien for å beskytte informasjonen din mot tap, misbruk eller ulovlig behandling.

Les personvernreglene våre

Mens de kommuniserer på meldingstjenesten vår, kan Babysits administrere og svare på upassende oppførsel fra andre brukere. Hvis du velger å kommunisere utenfor Babysits-plattformen, gjør det det vanskeligere for oss å beskytte dataene dine ettersom våre sikkerhetstiltak ikke lenger vil gjelde. Så ved å bruke alternative kommunikasjonsmedier vil du løpe en større risiko for svindel og phishing-forsøk.

Hvis en ukjent bruker ber om dine personlige data, vennligst rapporter dette til oss umiddelbart, da det kan være et forsøk på svindel. Hvis du mener du er utsatt for identitetssvindel, informer oss og meld inn en anmeldelse til politiet umiddelbart.

Barnevakter gjør sitt beste for å oppdage og fjerne svindlere fra plattformen og svare raskt på rapporter, men vi kan ikke hjelpe deg med interaksjoner som skjer utenfor plattformen.

Rapporter mistenkelig oppførsel

Les vår informasjon om Tillit og sikkerhet.

Nei, medlemmer er ikke dekket av noen form for forsikring via Babysits. Medlemmer kan velge å tegne sin egen forsikring når det er foretrukket eller lovpålagt.