Hva er Babysits-merker?

Hva er Babysits-merker?

Av Babysits, 5 min å lese

Når du er på utkikk etter en barnevakt eller barnevaktjobb burde en av de første tingen du tenker over være synligheten din på plattformen. Og for å øke synligheten din anbefaler vi deg å samle flere merker!

Med merker kan du øke din synlighet på plattformen. Desto flere merker du samler, desto større er sjansen for at du blir kontaktet av andre Babysits-brukere.

Det å samle merker handler ikke bare om å øke synligheten din, men også om å bygge et motivert fellesskap der verifiserte profiler av høy kvalitet får en fordel.

Dette betyr at en fullstendig profil som er aktiv på Babysits-plattformen vil øke sjansene dine for å finne en jobb som barnevakt eller finne den perfekte barnepasseren til barna dine.

Sjekk ut videoen nedenfor for å se hvordan du kan låse opp alle Babysits-merkene:

Hvis du er interessert i å lese om de spesielle funksjonene til hvert av merkene bør du lese videre!

Babysits’ merker er vist med vår kjære maskot Barry – han er alltid er dedikert til å hjelpe Babysits-fellesskapet! Sjekk ut bildet nedenfor for å se alle merkene du kan samle:

Samle merker for å øke synligheten din

Hvordan samler jeg merker?

Samle merker for å øke synligheten din

1. Bekreftet e-postadresse - Aller først må du lage en profil og bekrefte e-posten din slik at du kan starte ditt Babysits-eventyr!

2. Profilbilde - Når du har fått bekreftet e-postadressen din er du klar for å lage en profil. Først må du laste opp et profilbilde. For å ta det perfekte profilbilde må du passe på at ansiktet ditt peker rett mot kameraet, at bakgrunnen er hvit og at du ikke bruker filtre. Unngå tilbehør som solbriller eller hatter og pass på at belysningen er bra.

3. Utvidet profilbeskrivelse - Det er viktig å introdusere deg selv og spesifisere hvorfor du ser etter jobb eller barnepasser.

4. Profilvideo - Hvis et bilde sier mer enn tusen ord, hvor mange ord kan vel ikke en video på 40 sekunder fortelle? Å lage en profilvideo er svært anbefalt siden den gjør det mye enklere for deg å fortelle om deg selv. Når du lager en profilvideo anbefaler vi at du prøver å bruke alle 40 sekundene, er tydelig, konsis og – viktigst av alt – er deg selv!

Samle merker for å øke synligheten din

5. Verifisert konto - Vi er en barnevaktplattform som man kan stole på, og derfor gir vi brukere muligheten til å bekrefte profilen sin med en ID-sjekk. For mer informasjon, klikk her.

6. Første referanse - For å gjøre profilen din enda mer profesjonell og troverdig burde du spørre om en referanse. Referanser er flotte å ha fordi de lar andre få vite at du er pålitelig og til å stole på.

7. Facebook koblet til - Koble til Facebook og finn pålitelige forbindelser med foreldre og barnevakter.

8. Apple koblet til - Koble til med Apple for å bekrefte brukeren din.

Samle merker for å forbedre synligheten din

9. Google koblet til - Koble til med Google og finn pålitelige forbindelser med foreldre og barnevakter.

10. LinkedIn koblet til - Koble til med LinkedIn for å bekrefte brukeren din.

11. Følger på Facebook - Følg Babysits på Facebook for å oppdage tips, triks og fantastiske ideer.

12. Følger på Instagram - Følg Babysits på Instagram for å oppdage DIY-ideer, barnas oppskrifter og tips til barnepassere og foreldre.

Samle merker for å forbedre synligheten din

13. LinkedIn-proff - Du er en profesjonell, så følg Babysits på LinkedIn for å holde deg oppdatert på firmaets oppnåelser og ting som skjer bak kulissene!

14. Delt på Facebook - Del profilen din på Facebook for å la vennene dine få høre om profilen din!

15. Delt på Twitter - Del profilen din på Twitter for å nå et enda større publikum!

16. Tilgjengelighet oppdatert - Enten du ser etter en jobb eller barnepasser er det veldig viktig å spesifisere når du er tilgjengelig/når du trenger noen. Da blir det lettere å finne en god match.

Samle merker for å forbedre synligheten din

17. Bekreftet telefonnummer - Bekreft telefonnummeret ditt her slik at profilen din blir mer pålitelig.

18. Delt ut plakaten min - Last ned og del ut din personlige plakat for å finne flere jobber og styrke ditt lokale barnevaktmiljø.

19. Første avtale - Bruk avtaleplanleggeren vår til å planlegge møte mellom forelderen og barnevakten. Dette vil gjøre det enklere å holde styr på alle avtalene du har.

20. Første vurdering - Hvordan gikk oppdraget? Vi håper det gikk som smurt! Hvis dette er tilfelle kan du spørre brukeren du har vært i kontakt med om de kan legge igjen en vurdering på profilen din.

Earn the badges to improve your visibility

21. Første fornyede avtale - Kunne du tenke deg å jobbe med den samme personen igjen? Planlegge en ny avtale med den samme brukeren.

22. Nylig innlogging - Hvis du har lyst til å komme opp på førstesiden på Babysits’ søkeresultater trenger du å logge inn jevnlig, med noen få dagers mellomrom!

Barry, Babysits-maskotten!!


Merkene ser kanskje ut som mye arbeid, men du er faktisk halvveis kun ved å lage og legge ut en profil!

Desto flere merker Babysits-brukere samler, desto mer troverdig blir plattformen! Start nå slik at du kan bli en del av dette fantastiske Babysits-fellesskapet.