Babysits introduserer… Avtaler

Babysits introduserer… Avtaler

Av Babysits, 4 min å lese

Ønsker du å enkelt booke og betale for en barnevakt online? Det kan du nå gjøre gjennom Babysits! Les mer om vår enkle, trygge og kontantfrie tjeneste her.

For å gjøre det enklere for foreldre og barnevakter på Babysits.no å få og utveksle kontakt med hverandre, har Babysits lansert sin nyeste tjeneste “Avtaler”. Nå kan foreldre reservere og betale for barnevakter raskt og enkelt direkte på plattformen vår.

Via Babysits Avtaler kan du enkelt betale eller få betalt via Babysits, uten å bekymre deg for om du har kontanter på deg eller ikke, eller om du i det hele tatt kommer til å få betalt for arbeidet.

Fordeler med Babysits Avtalter

Å reservere barnevaktavtaler gjennom plattformen vår har sine fordeler:

 • Både barnevakter og foreldre vil kunne enkelt håndtere avtalene og tidsplanene sine. Som barnevakt kommer du til å få vite nøyaktig de dagene du kan sitte barnevakt. Som forelder/verge kommer du til å raskt se hvilke dager som er dekket og hvilke dager du trenger å finne en barnevakt.
 • Foreldre kan gjennomføre sikre betalinger gjennom en troverdig plattform og de kan være helt sikre på at pengene ender opp hos barnevakten når oppdraget er over.
 • Barnevakten kommer til å motta en garantert betaling gjennom vår troverdige plattform. Men én gang barnevaktavtalen er gjennomført, kommer barnevakten til å motta betaling med en 100% sikkerthetsgaranti.
 • Transaksjonen er kontantfri, så, i tilfelle du ikke har Vipps, trenger du ikke bekymre deg for å ha nok veksel.
 • Babysits Avtaler bidrar til å forhindre svindel når det kommer til online barnevakttjenester.
 • I tilfelle nødtilfelle tillater Babysits enkle kanselleringer i siste liten, både for foreldre og barnevakter.

Hvordan funker det?

Avtaler er vår nye tjeneste som gir foreldre og barnevakter muligheten til å planlegge og betale sine avtaler via nettstedet eller appen vår.

For foreldre er det ingen ekstra kostnader knyttet til å bruke Avtaler. Vi tar imidlertid et gebyr på 6% over prisen for betalingen av barnevakter. Dette må vi gjøre for å dekke kostnadene knyttet til betalingssystemet vi bruker. Så dette er noe barnevakter burde ta i betraktning når de setter timeprisen sin.

Dersom barnevaktavtalen kommer på 140 kr, vil Babysits holde et gebyr på 6% av den prisen (nemlig 88 øre). Derfor vil barnevakten motta 131,6 kr i stedet for de opprinnelige 140 kronene.

Vi verdsetter brukere som utnytter seg av Babysits Avtaler. Derfor vil det å reservere flere avtaler gjennom Babysits Avtaler gi deg et nytt merke. Å booke gjennom Avtaler er også et krav dersom du vil bli en Superpasser!

Hvordan reservere en avtale

 1. Finn den perfekte barnevakten til å ta vare på barnet ditt.
 2. Etter å ha kontaktet barnevakten og forsikret deg om at de er den rette for familien din i introduksjonsmøtet, klikker du på "Be om en reservasjon" -knappen som er tilgjengelig i barnevaktens profil. Du kan også be om en bestilling fra innboksen din. Betalingsalternativene dine vises på siden av chatten med barnevakten du ønsker å booke.
 3. Angi dato og klokkeslett for barnevaktavtalen og send en melding til barnevakten med litt ekstra informasjon, slik at de kan bestemme seg for om avtalen og familien din passer dem.
 4. Når barnevakten godtar bestillingen, må du betale for bestillingen.
 5. Og det er det. Barnevaktavtalen din er bekreftet og planlagt.
 6. Når avtalen er fullført, vil barnevakten motta pengene i løpet av 5 til 10 dager. De vil motta en e-post med dagen vi anslår at betalingen vil bli overført.

Hvor finner du avtalene dine?

Når du har logget på kontoen din, kan du finne alle dine planlagte Avtaler øverst til høyre på siden. Du ser en fane merket som "Avtaler" rett ved siden av innboksen din.

Hvordan avbryte avtalen

På Avtaler-siden ser du alle dine nåværende, tidligere og fremtidige reservasjoner. Åpne Avtalen du vil avbryte, og klikk på "Avbestill avtalen"-knappen. Når du klikker på den, vil avtalen bli kansellert.

I det øyeblikket en av partene kansellerer bestillingen, mottar den andre parten en e-postbekreftelse og et push-varsel om denne kanselleringen, slik at alle til enhver tid vil bli ordentlig informert om den gjeldende tilstanden til Avtalen.