Fargelegg med maskoten vår Barry!

Fargelegg med maskoten vår Barry!

Av Babysits, 2 min å lese

Med barn som løper rundt hjemme kan det være utrolig deilig å introdusere noen nye aktiviteter som kan hjelpe redusere stresset, både blant små og store. Derfor har vi laget noen fargeleggingsark som kan hjelpe deg fokusere mens de små sitter og fargelegger.

Fargelegging reduserer stress

Forskning viser at tegning og fargelegging er bevist å være stressreduserende hobbyer. Britiske forskere har oppdaget at fargelegging har en beroligende effekt på voksne. Annen forskning har også funnet at fargelegging får barn til å slappe av og hjelper dem uttrykke følelser.

Og styrker kreativiteten

Unikhet er en styrke! Derfor oppfordrer vi deg til å uttrykke deg selv og din unike kreativitet mens du fargelegger vår digitale fargeleggingsbok. Last ned pdf-en nedenfor. Uansett om du er en forelder, et barn eller en barnevakt vil disse tegningene booste kreativiteten din og slippe fantasien din løs.

Kreativitet har alltid vært en flott kvalitet, både i privat og profesjonelt liv. Med fargelegging kan barn skape sine egne verdener helt ut fra egen fantasi. Fargelegging kan bidra til å styrke barns evne til å uttrykke dem selv og forsterke selvtilliten deres.

fargelegg den printbare Babystis fargeleggingsboken med Barry!

Flott virtuell aktivitet

Er du klar over at vi har utviklet en ny funksjon på plattformen? Hvis du er en barnevakt kan du nå sitte barnevakt for barn hjemmefra gjennom videochat med de små.


Dersom du har fulgt tipsene våre, og barna ikke klarer å stoppe å fargelegge, har vi deg dekket med flere fargeleggingsark her!

Og vi vil gjerne se hva dere kommer opp med! Del med oss på Facebook og tagg oss @babysits.no på Instagram. Finn fargestiftene og slipp kreativiteten løs!