Vannmelonpizza for store og små

Vannmelonpizza for store og små

Av Babysits
2 min å lese

Det er viktig å holde seg hydrert, men det å drikke massevis av vann er ikke like enkelt for alle… Derfor har vi laget en oppskrift som vil hjelpe både deg og de små holde dere hydrert. I tillegg får dere i dere alle vitaminene dere trenger!

Vannmelon er den perfekte snacksen. Og, som du sikkert allerede vet, består vannmelon hovedsaklig av vann! Her får du en enkel oppskrift som vil hjelpe de små holde seg hydrert *selv om de ikke drikker massevis av vann**.

Ikke bekymre deg! Her trenger du ikke kna noen deig eller vente på at den skal heve. Du trenger heller ikke å løpe på butikken for å kjøpe hermetiske tomater eller mozzarella.

Pizzaen vi introduserer her består hovedsakelig av frukt, nøtter og andre sunne toppinger (et vegetaralternativ, med andre ord!). Med denne oppskriften kan du enkelt engasjere barn i matlagingsprosessen, og dere kan sammen bestemme helt selv hvilke frukter dere vil ha med. Her er vår versjon:

Sunn, vegansk vannmelon pizza snacks

Det du kommer til å trenge

  • Vannmelon
  • Yoghurt
  • Jordbær
  • Blåbær
  • Bjørnebær
  • Ferskener
  • Kokosmasse
  • Chiafrø

Fremgangsmåte

  1. Aller først må du lage basen. kutt en hel vannmelon i skiver på tvers. Pass på her at du ikke deler vannmelonen i to – du vil ha en rund skive vannmelon å jobbe med!
  2. Deretter sprer du yoghurten over pizzabunnen. Finn så fram frukttoppingene du har valgt ut og dekk vannmelonskiven! Som en siste detalj, avslutt det hele med kokosmasse og chiafrø.
  3. Del så i skiver og nyt! Enkelt – ikke sant?

Tips: hvis du vil gjøre melonpizzaen ekstra crunchy anbefaler vi at du putter den i fryseren i 15 minutter!

Vannmelonpizza i skiver

Hvis du likte oppskriften vår, pass på å sjekke ut våre andre sunne oppskrifter. Del gjerne også din versjon av oppskriftene våre på sosiale medier, og ikke glem å tagge oss under @babysits.no så vi kan se resultatet!

Bli medlem av Barnevaktfellesskapet!

Registrer deg gratis