Digge quesadillas for barn

Digge quesadillas for barn

Av Babysits, 2 min å lese

Husker du sist sist gang det å få barna dine til å spise grønnsaker var nærmest umulig? Sannsynligvis er det ikke lenge siden! Er du på utkikk etter et sunt lunsjmåltid som ikke bare smaker godt, men er også fylt med vitaminer? Ja, da er du på riktig sted! Prøv ut disse quesadillasfjesene.

Sunn mat og barn er ikke alltid enkelt å kombinere. Vi prøver vårt beste å komme med oppskrifter som vil passe på at barna får i seg de næringsstoffene de trenger. I dag har vi bestemt oss for å dele en oppskriften på en matrett som både er sunn og veldig morsom å se på!

Høres det interessant ut? Da må du bare lese videre!

Dette trenger du:

  • Små fullkornstortillas
  • Cherrytomater
  • Spinat
  • Ketchup
  • Revet ost
  • Olivenolje

Fremgangsmetode

Lage quesadillasen:

  1. Varm stekepannen på medium varme med litt olje
  2. Plassér to tortillas på benken og dekk den ene med et lag revet ost
  3. Lag en sandwich med osten i midten og plassér quesadillasen i pannen
  4. Snu når undersiden er gyllenbrun

Dekoreringen:

Nå kommer den morsomme delen! Plasser spinaten på øvre halvdel av tallerkenen og plasser quesadillasen delvis over spinaten. Dette blir håret. Deretter kan du bruke cherrytomatene, ketchup og spinat til å lage munn, øyne og nese (se bilde for inspirasjon). Her er det kun kreativiteten som setter grenser!

Og det var det. Dine funky quesadillas blir garantert en favoritt blant barna!

Kid quesadilla faces

Ser du etter flere barnevennlige oppskrifter? Hvorfor ikke prøve våre helt unike pannekakedesign eller dyreformede banansnacks neste gang?


Hvis du likte oppskriften og lagde dine egne quesadillasfjes må du dele dine kreasjoner med oss på sosialer meder! Tagg @babysits.no på Instagram eller tagg oss på Facebook, og glem ikke emneknaggen vår #BabysitsNO.