Babysits åpner plattformen sin i Sør-Afrika!

Babysits åpner plattformen sin i Sør-Afrika!

Av Babysits, 2 min å lese

Babysits åpner plattform i Sør-Afrika! Babysits utvider sitt tilbud om barnepass og barnevaktjobber ved å åpne i et 39. land.

19. november 2020

Babysits har utvidet sin globale barnepassplattform til å tilby tjenester i Sør-Afrika!

Babysits Sør-Afrika er tilgjengelig via: www.babysits.co.za

Nå kan foreldre som leter etter barnepass, og barnevakter og dagmammaer som leter etter jobb, knytte kontakt via vår plattform for å koordinere barnevakter og barnevaktjobber.

Hva kan Babysits tilby besøkende i Sør-Afrika

Med Babysits' utvidelse til Sør-Afrika kan det sørafrikanske samfunnet nå bruke Babysits' nettsted og app for å:

  1. Lage en gratis bruker
  2. Ta kontakt med andre brukere som leter etter barnevakter eller barnevaktjobber via det sikre meldingssystemet
  3. Koordinere barnevaktavtaler

For å hjelpe våre brukere med å ta mest mulig informerte avgjørelser, tilbyr Babysits sørafrikanske barnevakter og foreldre fordelen av:

  • Profilbekreftelser Brukere kan bekrefte profilene sine ved hjelp av verifisering av gyldig ID, bekreftet telefonnummer/e-post, bekrefetede sosiale profiler med mer.

  • Vurderings- og referansesystem Omtaler og referanser kan hjelpe medlemmer å bli kjent med hverandre og deres bakgrunn.

  • Mobilapp Babysits-appen lar medlemmene ta med seg Babysits-opplevelsen på farta!

  • Og mer! Hvis du vil lese mer om hvordan Babysits støtter foreldre og barnepassere, kan du ta en titt på hvordan det funker-siden.

Hvordan dette påvirker Babysits-brukere i andre land

Nå kan barnevaktmedlemmer fra hele verden bruke samme profil for å finne barnevaktjobber eller barnevakter når de reiser til Sør-Afrika. Ved å enkelt endre adressen på profilen din, kan du få tilgang til alle de samme fordelene på Babysits, og kontakte brukere i Sør-Afrika!

Om Babysits

Babysits er en online barnevaktplattform hvor foreldre og barnepassere enkelt kan komme i kontakt med hverandre. Den brukervennlige plattformen er designet for å gi foreldrene den friheten og roen de trenger. Dette går parallelt med oppdraget vårt om å styrke samfunnet rundt barnepass, over hele verden.

Babysits 'motiverte team jobber hver dag for å skape trygt, tilgjengelig og rimelig barnepass. I tillegg er pålitelighet og gjennomsiktighet kjerneverdiene i selskapet.