Ny funksjon på Babysits: jobb globalt som virtuell barnevakt

Ny funksjon på Babysits: jobb globalt som virtuell barnevakt

Av Babysits, 2 min å lese

Barnevaktplattform støtter foreldre som jobber hjemmefra globalt med virtuell barnevaktfunksjon.

Fra og med 1. oktober er det over 61.000 barnevakter og barnepassere på Babysits som tilbyr virtuelle barnevakttjenester.

Babysits, en online plattform som forbinder foreldre med barneomsorgsleverandører, fortsetter å hjelpe samfunnet sitt i disse enestående tider. Da COVID-19 forårsaker sosial distansering og selvisolasjon, har millioner av nordmenn blitt rammet. Ikke bare har barna blitt avskjediget fra skolen, det forventes at mange foreldre jobber hjemmefra, noe som gjør det vanskelig for noen familier å takle. På grunn av myndighetens tiltak fører situasjonen rundt Coronavirus også til kamp om å finne barnepass. Besteforeldre, som også utgjør en stor andel av barnepass for mange familier, blir i mange tilfeller rådet til ikke å passe barn på grunn av den høyere risikoen de har med hensyn til viruset.

Med dette i bakhodet tok Babysits tiltak for å støtte familier og har gitt ut en ny funksjon for å støtte ekstern barnevakthjelp.

Virtual Babysitting Gif

“Hele Babysits-teamet jobber for tiden med å tilpasse tjenestene våre til dagens situasjon og omstendigheter. Alle ressursene våre er rettet mot utvikling av nyttige nye funksjoner og innhold for å forfølge vårt mål om å styrke samfunn rundt barnepass – nå også eksternt.” - Peter Van Soldt, grunnlegger av Babysits

Stor økning i interessen rundt virtuelle barnevakt

I følge Forbes, steg søkevolumet på virtuell barnevakt med 700% fra mars til april i fjor.

For å hjelpe foreldre og barnevakter med denne funksjonen har Babysits gitt ut flere artikler og guider med tips for hvordan du kan lykkes med virtuell barnevaktpass.

Mer informasjon om å sitte barnevakt eksternt.

Etter å ha blitt testet, kan virtuell barnevakt empirisk være en verdifull ressurs for å gi støtte til noen foreldre på dette tidspunktet, ettersom mange foreldre fremdeles jobber hjemmefra med barn utenfor skolen. Enda mer kan det være en ressurs der mennesker over hele landet kan støtte hverandre ved å underholde, hjelpe med å utdanne og ta vare på hverandres barn virtuelt.