Babysits er karbonnøytralt

Babysits er karbonnøytralt

Av Babysits
3 min å lese

Her på Babysits er vi forpliktet til vårt oppdrag om å styrke samfunn rundt barnepass, slik at barn kan vokse opp lykkelige og sunne. Å kjempe mot globale klimaendringer er noe vi har identifisert som en viktig del av å oppnån dette målet, og noe vi brenner for og er dedikert til.

Babysits tar opp klimakampen

Vi har blitt med i klimakampen! Hva betyr egentlig det? Jo, nemlig at vi har blitt karbonnøytrale!

Mer nøyaktig så har Babysits blitt medlem i Leaders for Climate Action (LFCA), en organisasjon som samler virksomheter som er forpliktet til å ta et standpunkt mot klimaendringer og hjelpe dem med å identifisere hvordan de kan redusere deres egen påvirkning.

LFCA

Med hjelp fra LFCA har vi klar å::

  • Måle våre karbonutslipp. Vi har beregnet virkningen av alle aspekter av virksomheten vår, fra energibruk på kontoret vårt til avfall produsert / resirkulert, pendleravstand til ansatte og mer.

  • Oppveie vårt karbonavtrykk og bli karbonnøytrale. Med den samlede karbonproduksjonen fra Babysits har vi investert i et VCS Gold Standard-prosjekt for å direkte motvirke utslippene som produseres av selskapet vårt.

  • Identifisere og endre praksis for å redusere framtidige utslipp. Vi er dedikert til og har endret policy og praksis for å redusere karbonavtrykket vårt i årene som kommer.


Andre måter vi bidrar på

I tillegg til trinnene vi har tatt ovenfor, er vi også aktive på følgende måter:

  • Vi lærer bort

Vi lager innhold for å informere vårt fellesskap av foreldre, barnepassere og barn om klimaendringer og hva de kan gjøre. Måter vi utdanner inkluderer: forklare hva klimaendringer er til barn, gjenvinning ved hjelp av DIY-prosjekter, planteaktiviteter, med mer.

Sjekk ut noen eksempler her!

Gjør denne plante-DIY-en med barna dine

Lag ville dyr DIY av resirkulert papp og kartong

  • Vi sprer bevissthet

Vi er aktive og bruker plattformen vår til å dele informasjon og ressurser for å bidra til bevissthet i samfunnet vårt. Vi deltar også aktivt i Fridays for Future og klimamarsjer.

Fridays for future Babysits

  • Vi skaper samarbeid

Vi gjør vårt beste for å samarbeide med andre organisasjoner, for å få flere parter involvert i klimahandling og dele kunnskap, ressurser og bevissthet på enda større skala.


For å lære mer om vårt bidrag og vårt løfte om klimatiltak med LFCA, sjekk ut klimasiden vår her.