Tips til det første møte med familien

Tips til det første møte med familien

Av Babysits, 2 min å lese

Det å møte barnevaktfamilien for første gang kan være spennende og litt nervepirrende. Her gir vi deg noen tips på hvordan du kan gjøre det beste ut av ditt første møte med en ny familie.

Vi oppfordrer på det sterkeste at barnevakter og foreldre (med barna) møtes på forhånd. For din egen sikkerhet anbefaler vi at du spør om å møte foreldrene på et offentlig sted, og kanskje også tar med deg noen hvis det føles riktig.

Du burde føle deg komfortabel med den andre parten. Hvis dette betyr at dere må møtes flere ganger før første avtale, er det helt OK. Det kan også hende at foreldre spør deg om å først sitte barnevakt mens de selv er hjemme. På denne måten blir foreldrene bedre kjent med deg som barnevakt, og i tillegg kan du stille dem eventuelle spørsmål. Hvis du velger å sitte barnevakt hjemme hos deg selv er det viktig at foreldrene allerede har vært hjemme hos deg minst én gang før første barnevakt.

Hvis du har hatt et flott første møte og vil sitte barnevakt for en familie anbefaler vi at du avklarer alle de viktige detaljene før du starter å sitte barnevakt slike at du er bedre forberedt. Du kan bruke vårt inntaksskjema som en retningslinje.

Babysits er en privat meldingstjeneste som forenkler kommunikasjonen mellom brukere. Det er essensielt at du kommuniserer med andre brukeren gjennom Babysits' meldingstjeneste inntil du er komfortabel med å utveksle kontaktopplysninger og bytte til en annen meldingsplattform. Vær oppmerksom på at vi ikke kan hjelpe deg med klager på meldinger som har blitt sendt utenfor vår plattform og meldingstjeneste, siden dette betyr at vi i Babysits ikke har noe dokumentasjon på eller bevis for meldingsutvekslingen. Hvis du bruker en annen meldingsplattform er dette på din egen risiko!