5 steg for å finne den perfekte barnevakten

5 steg for å finne den perfekte barnevakten

Av Babysits, 3 min å lese

Sliter du med å finne en barnevakt i området til familien din? Med Babysits kan du enkelt finne en barnevakt eller dagmamma på nettet uten å gå gjennom en komplisert og byråkratisk prosess. Du kan raskt screene kandidater etter ditt behov og starte å kontakte barnevakter i løpet av minutter. Les våre fem tips for å hjelpe deg med å finne den aller beste barnevakten til din neste kveld ute på byen.

Hvordan finne en barnevakt raskt og billig

1. Hva er behovet ditt?

Trenger du en barnevakt som kan jobbe for deg regelmessig? Eller ser du etter en alenestående avtale? Finn ut hva du trenger og spesifiser dette tydelig i profilbeskrivelsen din. På denne måten kommuniserer du klart til barnevaktene hvilken barnevaktprofil du er på utkikk etter.

2. Hva er kravene dine?

På profilen din lar du barnevaktene få vite når du trenger dem, hvilke oppgaver du ønsker at de skal gjøre og hvor mye du er villig til å betale. Være så spesifikk som mulig – dette kommer til å hjelpe deg med å få oppmerksomhet fra de barnevaktene som oppfyller alle kravene dine.

3. Er du klar til å begynne å lete?

Bruk søkesiden for å finne barnevakter i området ditt. Du kan filtrere på tilgjengelighet, erfaring og ferdigheter. Vi anbefaler at du holder øynene åpne for superpassere: de har en over gjennomsnittet responsrate og responstid i tillegg til utmerkede vurderinger fra foreldre.

4. Hvilke egenskaper er viktige for deg?

Når du er på utkikk etter en barnevakt er det viktig å velge noen som passer med deg og familien din sine behov. Som oftest ser foreldre etter barnevakter med tilgjengelighet som passer deres egen. Midlertidig er det også fordelaktig å finne en barnevakt med utmerkede vurderinger og år med erfaring. I tillegg kan det å se på kandidaters’ tidligere erfaringer og eventuelle referanser de måtte ha hjelpe deg med å bestemme hvem som er den beste barnevakten.

5. Du er klar til å ansette!

Når du har brukt Babysits’ meldingstjeneste til å kontakte barnevakten, og du har en god følelse om vedkommende, da er det på tide å avtale et møte med personen for å bli kjent med dem i egen person. Husk at barna dine også burde komme overens med barnevakten og føle seg komfortable rundt dem. Når du har vurdert alternativene dine og tatt et valg er det på tide å reservere din første Babysits-avtale og introdusere den nye barnevakten til barna dine!


Har du et arrangement eller en avtale på horisonten, men ingen plan for hvem som skal passe barna dine? Vi kan hjelpe deg! Registrer deg på Babysits nå og start å se etter barnevakter i området ditt i løpet av minutter.